13e november

Idag var det dags för mig att ha två barn själv. Och shitt var rörigt det var. Jag fick en hård start med två heeeelt olika barn. En som låg i högflödesgrimma och den andra låg i respirator. Båda hade mat + sköntningar samtidigt, båda hade olika omvårdnad, båda hade olika tider på samma grejer. Ex andingsfrekvens, den ena hade varje timme och den andra var tredje timme och där i mellan 100 olika andra grejer som skulle göras på olika tider. Nä shitt, blev stressad och nervös över om jag skulle klara det. Hade inte träffat barnen innan heller så behövde lära känna barnen + föräldrarna från början. 
Ena barnet bytte sal under förmiddagen och sen kom det ett nytt barn som hade blivit snittad. Så jaaa, rööörigt. 
 
På eftermiddagen var det dags för brandutbildningen. Den var rolig och lite skrämmande. Vi fick släcka en stor eld med två olika brandsläckare. Och sen tände han eld på en stor docka som vi fick släcka med en brandfilt. Mycket lärorikt. Tur att jag hade min kollega med mig, vi hade sjukt kul. 
 
Har varit iväg en sväng och nu är jag dötrött så ska nog sova strax. Imorgon jobbar jag dag än en gång och sen är jag ledig i helgen. 
 
Sen på måndag blir det spännande! Då ska jag för första gången jobba natt!!! Fy farao var roligt och spännande. 10 timmars pass, ska se ifall nattpass är något för mig. 
 
Nu ska jag titta på film och sen sova! Äntligen fredag imorgon! Då blir det lite handling tills på lördag och min födelsedag. På söndag kommer släkten och firar mig. Kommer bli en bra helg det här! 
 
Den ultimata bilden efter brandsläckningen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0