Helgen

I fredags passade jag som sagt småkillarna. Allt gick verkligen hur bra som helst. Bättre än vad jag trodde. Vi hade fredagsmys med snacks och saft till filmen Monsters inc. Efter filmen borstade jag tänderna på dem sen läste jag en saga för dem. Efter sagan var det läggdags, jag satt med killarna tills dem hade somnat. Allt flöt på så bra och killarna somnade på 5 sekunder. Vid 12 tiden kom föräldrarna hem, så skönt att brumma hem istället för att passa en buss. Väl hemma så var festen i full gång. Alla var ute på altanen och skjöt med luftgeväret pappa fick av mig i julklapp. Somnade vid 3 när festen slutade. 
I lördags var jag iväg med mormor och mamma. Vi åkte överallt, stinsen, märsta, väsby osv osv osv.På kvällen gjorde mamma och jag mjukglass hemma. Det blev faktiskt gott och inte alls svårt att göra. Bara vispa och lägga in i frysen i 3.5 timme. 
I söndags var jag med mamma i kista. Fyndade en scarf och en kappa! Längtar tills jag kan använda den! Vi var iväg hela dagen, på kvällen blev det pizza för hela familjen. Och sen mys framför tvn.Den dagen var även sista sommardagen sas det. Så jag slog till med jeanskjol och en transparent t-shirt. Det märks att hösten och vintern verkligen är på väg nu.  

Chokladmjukglass!
Detta var vid 5 tiden i söndags. Börjar redan bli mörkt vid den tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0