Helgen

Lugn och skön helg, precis vad jag behövde. 
I lördags tog mamma och jag med oss Moma och min faster till miniullared. Vi hade lovat moma att hon skulle få följa med oss nån dag. Det var fullt med folk, köerna till kassorna gick runt hela stället, det var löning så alla var nog lite shoppingsugna. Fick med mig ett par björn borg pyjamasbyxor från herravdelningen, men tog xs och dessutom så kunde man snöra åt i midjan och då passade dem perfekt. Sen köpte moma en superfin klocka till mig. Efter shoppingturen så skjutsade vi hem moma och min faster och så åt mamma och jag på mcdonalds innan vi hämtade upp mormor så hon fick en tur till mataffären. 
Blev borta hela dagen. Från 9 på morgonen till kl 6 på kvällen. Då var man bra slut. Gjorde en av mina favortidesserter. Ananas i lime och chili. Somnade tidigt den kvällen.
 
Idag (söndag) har det varit en riktigt slappardag. På morgonen städade alla i familjen utomhus. Tog in alla utemöbler och städade inför vintern. Resten av dagen har jag myst till olika filmer. 
 
Imorgon är jag ledig men har massor att göra. Eftersom jag inte är ledig så ofta nu så trycker jag in alla saker på en och samma dag. Bokar om så alla sjukhusbesök och tandläkartider är på en och samma dag när jag är ledig. Vill inte vara borta från jobbet en sekund. 
 
Så imorgon ska jag sova ut och sen ta itu med alla saker som ska göras! :) Blir en hård vecka med jobb varje dag och även jobb nästa helg. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0