Bloggtorka

Som ni kanske märker så har jag lite bloggtorka för tillfället. Är urtrött på min design på bloggen så en helt färsk och ny skulle nog få mig att börja blogga bättre. Men det finns inte riktigt tid eller ork till det just nu. 
Men ett blogginlägg per vecka ska jag väl orka i alla fall haha? Nejdå, det kommer bli bättre. Under dessa 3-4 år som jag har bloggat på den här bloggen har jag aldrig haft en sån här bloggtorka så nån gång måste ju vara den första. 
 
Min helg var som vanligt bra. Lite besvikelse och ändrade planer blev till bio istället. 
I lördags var jag ute med båten på dagen. Tror det var sista sommardagen man kunde vara ute med båten. Hur härligt sm helst var det, vi fick sällskap av svanar som fräste åt oss haha. Solen tar inget längre men den värmer fortfarande så jag satt i bikini och tog faktiskt ett dopp från stegen! Sista doppet för i år kanske.
Det var meningen att det skulle bli utgång på kvällen men sen slutade människor att svara på sms så Leo och jag bestämde oss för att gå på bio istället. Väl på bion hörde folket av sig och ville ha med oss ut.
Jaja, det fick bli Grown ups 2 som var sjukt bra! Man skrattade hela tiden under filmen, mina käkar hade en rejäl träningsvärk och tror att jag skaffade mig ett jäkla sex-pack på magen efter filmen. Så himla bra att jag skulle betala 100kr igen för att se den på bio. Tycker faktiskt att tvåan är bättre än ettan och det händer inte ofta. Så vill ni ha ett gott skratt som räddar din kväll, se den filmen! 
 
I söndags var mamma och jag i barkarby outlet. Dum som jag var tog jag mina höga kilklackar som jag då gick runt med i 4 timmar.. Tur nog hade jag ett par ballerinaskor i bilen som jag sedan kunde ta på mig. Men att sedan gå med plattskor var inte det enklaste. Nu hade fötterna vant sig vid klackar så att gå med ballerinaskor gjorde riktigt ont. Väl hemma så sved mina fötter, kunde inte gå på golvet utan att det sved och gjorde ont. Så fast det var sol och varmt väder gick jag med tjocka raggsockor + varma tofflor på fötterna inomhus och det hjälpte haha. Blev lite varmt bara!
På kvällen kom Olli hem till mig så hade vi en spelkväll. Vi spelade monopol i 3 timmar, drack läsk och åt godis. En bra kväll och ett bra avslut på helgen.
 
I veckan har jag varit på möten och umgåtts med Olli. Var i skärholmen med Olli där jag fick med mig ett par jeans för 30kr!! Och en klänning/tunika. Mycket nöjd. Den här veckan har jag gått med mina Nike free skor varje dag!
 
Nu går onsdagen emot sitt slut och imorgon är det redan torsdag och snart helg. Idag var det tydligen kebabens dag fick jag reda på av mamma på kvällen och konstigt nog blev det en kebabtallrik till lunch för min del. 
 
Imorgon ska jag till banken, skicka iväg lite mail och läsa lite mer om en speciell kurs. Kör alla tråkiga grejer på en och samma dag så har man tid för roliga grejer resterande dagar. På fredag ska jag passa killarna på kvällen för första gången, sen får vi se vad som händer resten av helgen. 
Hoppas på att bloggandet kommer vara bättre. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0