Händelserik dag imorgon!

Imorgon ska jag upp tidigt! Ska iväg på en slags koll kan man säga. Har väntat i 16 veckor på det här så nu jäklar är det min tur. Köerna på det här är sjukt långa, man måste vänta minst 2 månader på att få en tid. Och imorgon är det min tur! Bra nog så ligger det i väsby och jag kan t.o.m gå dit. Men har aldrig varit där förut så är lite nervös hur jag ska gå osv. Men jag får helt enkelt gå tidigare hemifrån så jag är där i skaplig tid.
 
Efter kollen så hinner jag förhoppningsvis hem och vila mig lite, äta en god lunch och bara mysa, innan jag ska iväg på ett kort möte 14.30. Händelserik dag blir det. Måste även till apoteket för att beställa en ny blodsockerpenna. Ifall min faovirtpenna går sönder vill jag gärna ha en reserv, vägrar sticka mig med någon annan penna haha!
 
På tal om sticka. Igår när jag tog min kvällsspruta så gjorde det förbaskat ont att trycka in vätskan! Försökte klia lite på magen runt om (brukar hjälpa lite då) men det hjälpte inte. Så det var en pina att trycka in allt. Och idag gör det ont i magen på det stället, så fort jag böjer eller sträcker på mig så gör det ont. Som om kroppen inte ville ha kvällssprutan? haha.. Vi får se hur det går nu.. För nu är det dags att ta kvällssprutan igen, hoppas att den är snäll mot mig idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0