3 augusti - Första fyllan.

Haha åh herregud vilken dag.. Ska börja från början...
 
På dagen träffade jag äntligen min fina vän som råkade ut för det hemska under veckan. Men framför mig stod hon, levande och log som aldrig förr. Vilken enorm glädje!
Hämta upp henne sen åkte vi vidare till vårat ställe. Vi hade så mycket att prata om, vi satt och pratade i timmar. Sen bestämde vi oss för att ta en tur till Täby, så dit körde vi. Efter en hel dag tillsammans skjutsade jag hem henne. Lyckad dag och vi bestämde redan att vi skulle ses nästa dag.
 
Jag åkte hem och sprang fort ner i duschen. Vid 8 tiden kom Gustav och Oskar till mig, vi skulle prata och planera lite var det bestämt. Jag drack ett glas av min favorit rosé. Sen kommer Jeppe hem med bilen och har med sig ett par kompisar så vi umgicks allihopa, vi satt ute på terassen. Senare på kvällen skulle jag gå upp för att lämna grejer i köket då märker jag att ögonen inte hänger med och jag håller på att ramla på Oskar haha.. Tur nog tog Oskar emot mig varje gång det höll på att hända. Vi planerade i alla fall en hel del och håller fortfarande på och snackar. Vi ska göra en liten tripp i slutet av agusti så :)
Kvällen slutade tur nog bra tack vare att Gustav och Oskar hjälpte mig så pass mycket. Jag hade ju både radion och datorn där ute så killarna var snälla och hjälpte mig in med det. Haha jag själv kunde inte göra så mycket, kändes som att vara ute på vattnet, allt gungade, jag upprepade saker, sluddrade, och höll på att somna ibland haha.. Jag blev översnäll och väldigt skrattig.
Nåja, när Oskar och Gustav hade gått var det bara ett problem kvar.. Jag hade inte tagit mina kvällsprutor och där stod jag, full och vinglig. Men det gick faktiskt bra, så full var jag inte att jag var helt borta och glömde bort det. Det var svårare att ta av sig kläderna kan jag säga! Somnade i alla fall direkt och jäklar vad bra man sov!
 
Haha fredagen den 3 augusti - första fyllan (men en lagom fylla, inte någon spya).
 
Nu blev inlägget lite långt så fortsätter skriva om helgen i nästa inlägg, nu får ni två bilder istället.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0