Vinter utomhus

Endast 9 grader ute nu, riktigt kallt för att vara början på augusti. Har inte bloggar nått i veckan och anledningen till det är för att det inte har funnits så mycket att skriva om.

I måndags var jag iväg med mormor, moma och mamma till ulriksdals slottsträdgård. Sjuukt fint med tusentals olika blommor och annat skoj. Man fick ta en korg och gå ner på en åker och plocka hur mycket grönsaker och frukt man ville. Det var helt sjukt stort. Och lika stort var det innomhus, kändes som att gå i en regnskog det var så fuktigt. Vi tog en fikapaus, drack 2 stora glas med vatten och en bulle på det.

Har varit med mamma hela den här veckan eftersom att det bara är vi hemma på dagarna. Vi har gjort massor, åkt till alla möjliga ställen och jag har fått mig ett par nya coola skor, man kan aldrig få för många :)

Imorgon ska mamma och jag gå upp i tid för att hinna med allt vi ska göra. Vi ska bland annat hämta ut min rose som inte går att köpa utan man måste beställa hem den, så god och speciell är den :D

Sen är allt klart inför Göteborg i slutet av augusti, ska bli roligt att bila ner till Göteborg och komma iväg lite. Det blir min enda "resa" i sommar haha.

Nåja, nu ska jag äta glass och kolla på någon rolig film :) på måndag sätter jag igång med nya kosten igen efter en lång vila.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0