4 augusti - dagen efter fyllan

Vaknade vid 7 först och var jäkligt törstig. Reste mig upp och efter någon sekund så kommer illamåendet, lägger mig ner direkt och det håller i sig ett bra tag, jag ger upp, fick skita i att dricka så jag somnade om istället. Vaknade vid 10 tiden och försöker resa mig upp igen och nu gick det hur bra som helst. Kunde gå, kände mig friskare än nånsin :D Gick upp och började städa bort alla burkar och glas. Sen drack jag två stora glas vatten, jäklar vad gott det var! Vid 12 tiden kommer Jeppe ner helt seg och hes i rösten och där står jag helt pigg och glad haha :D Vi båda var jäkligt sugna på pizza så vi testade oss. 
(Vi har en polismätare hemma som mäter alkoholhalten i kroppen) Jeppe hade alkohol kvar i kroppen men jag hade 0,0 så jag var helt fri fast det var mindre än 12 timmar sen jag drack. Men alkoholen försvinner fortare på dem som är lite mindre. Det fick alltså bli jag som åkte och hämtade pizza med gårdagens smink på och allt haha.. Resten av dagen vilade jag upp mig, duschade och tog bort det gamla sminket som jag somnade med haha, såg helt trasig ut när jag vaknade på morgonen hehe. Hann träffa Linda en stund också, vi hälsade på Sanna på kyrkogården aldrig varit vid hennes grav så ville se hur den såg ut.  
 
På kvällen mötte jag Oskar vid märsta station och där hämtade Gustav upp oss med bilen. Vi brummade sedan vidare hem till Leo där vi fortsatte att prata lite om hur vi skulle göra med vår tripp till Göteborg. Vi tänkte först ta tåget men sen kommer vi på iden om vi kan låna en bil eftersom Gustav har körkort. Leo springer helt plötsligt iväg och kommer tillbaka och säger att vi får låna hans föräldrars vita bil. Haha, vi blev helt paff och eftersom att det är automat på den bilen så skulle vi ut och testköra den så Gustav skulle känna sig säker med bilen. När jag kommer ut på Leos tomt så blir jag helt paff, SKA VI FÅ LÅNA DEN DÄR LYXIGA BILEN!?!?!?!?!. Äkta skinnsäten, touch skärm, när man backade så behövde man inte kolla i några speglar det var bara att kolla på touchskärmen framför sig eftersom det var som en kamera som såg exakt hur det såg ut bakom bilen haha.. Så vi kör en runda med bilen, Gustav höll på att röra spaken hela tiden för att växla haha, lite ovant för honom, endast gas och broms som gäller nu. Vi kopplar i iphonen och dunkar musik hela vägen. Sen säger Leo att han bjuder alla oss på donken så vi åkte till stora väsby och åt donken som Leo bjöd oss på. Efter det åkte vi hem till Leo igen, spelade lite golf (han bor på en golfbana så haha) och skrev ner allt vi skulle göra och kolla upp angående resan. Resan dit och hem är fixad tack vare Leos föräldrar som lånar ut lyxbilen till oss! Nu är det bara vart vi ska sova som vi håller på att kolla runt på.
 
Nu får ni bilder istället!
Dagen efter..
 
 
 
Så snygg var jag på morgonen dagen efter lilla fyllan. Gårdagens smink kvar, håret ser ut som jag vet inte vad haha..
 
 
Lyxbilen vi får låna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0