Måndag och tisdag.

Har jag umgåtts med Olli. Har saknat henne så mycket så i måndags lunchade vi i stan tillsammans. Sen var vi på jakt efter ett par humörjeans till Olli. Hon fann ett par för 1000:- som hon köpte. En av killarna i butiken flörtade lite med mig.
 
Skulle lämna tillbaka ett par jeans som Olli provade och då kom en av killarna fram som jobbade där och tog jeansen och sa "dem tar jag, jag är din slav så länge du är här inne". Och när Olli och jag kom ut från provrummet så stog killarna där och bugade för oss haha! Sen försökte han skryta om sina humörjeans som hade stretch i sig haha.. Sjukt roliga och trevliga killar. Dit kommer vi att gå fler gånger :)
 
Efter det så köpte jag mig en ny väska, en neonrosa ryggsäck som jag är totalkär i. Sen ett neongrönt nagellack. Efter det hade jag tid på sjukan igen.
 
I tisdags följde jag med när Olli klippte sig. Vi mötte sedan upp Hadis i sollentuna centrum där vi även träffade Censie. Vi åkte vidare till stan och kollade runt i affärer. Gick in i en affär som endast sålde plagg och grejer från USA, häftiga kläder och godis direkt från USA haha. Tjejen som jobbade där pratade även bara engelska så det var som att man var i USA när man gick in i den affären.
Efter det fikade vi på ett mysigt fik. Och därefter rörde vi oss hemmåt. På perrongen mötte vi även Stephanie mitt från ingenstans. Så vi gjorde sälle på tåget hem :) Trevligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0