Veckan som varit.

i fredags kom mina kusiner från Danmark hit.
i lördags så hade jag en tjejdag med mamma. Vi åkte runt lite överallt och i slutet hämtade vi Jesper som hade skrivit högskoleprovet. På kvällen var jag på krogen med Olli, Leo, Linus, Gustav och Oskar. Riktigt kul hade jag och Leo var så snäll och bjöd mig på en fruktdrink. Tog sista tåget hem och somnade direkt.  
I söndags åkte min moster, jag och mamma runt i sollentuna och letade efter ett fik. Vi åkte verkligen överallt men vi gav till slut upp. Efter det så åkte vi till stinsen, åt lunch där sen kollade vi runt. När vi kom hem satt alla grabbarna och käkade pizza så då var det ingen ide att laga mat till två personer. Vi tog då en promenad till restaurangen tiger och åt thaimat. Det var vattenfall, palmer, verkligen en regnskog där inne. Djur som lät och lamporna slocknade ibland då det blixtrade inomhus. Haha helt sjukt, men hur mysigt som helst! Maten var supergod. Vi tog sedan en promenad hem i kalla vädret.

Nu i veckan har jag inte gjort mycket alls. Jag har endast jobbat med min bok som aldrig ville bli klar. I onsdags så var jag i alla fall i kista med mamma och några till. Vi massa mat eftersom mamma och pappa åker bort.

Idag torsdag då.. Slutade vid 12 men det spelade ingen roll för mig att sluta så tidigt.. Började jobba vid 4 så det var ingen ide att åka hem. Satt kvar i skolan med Ida och satt fast alla bilderna i boken, sen blev den äntligen klar!!! Höll Ida sällskap vid tåget sen gick jag runt i sollentuna centrum och fördrev tiden. Hittade hur mycket kläder som helst som jag provade men köpte inget. Duktigt!
Jobbade till 8 sen åkte jag och handlade mat. När jag kom hem hade Jeppe redan lagat mat så då slapp jag det haha! ^^ Sen hade han massa kompisar där, har tackat nej minst 8 gånger nu, har ingen lust att dricka idag. Är trött och seg. Fast jocke bjöd mig på ett jordgubbsvin som smakade asgott. Aldrig tyckt om vin men det här vinet var gott! En liten klunk räckte sen gick jag upp och kollade på tv. Kollar på sommaren med Göran på tvn nu med datorn på magen. Vet inte hur många personer det är där nere, hör bara att ytterdörren smäller konstant och fler folk droppar in ^^
Äsch, brorsan måste också få ha kul :)
Det kommer dyka upp flera bilder från helgen och krogen så småningom när jag får tag på dem :)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0