Blandade bilder från de senaste veckorna.




Ollis och Puttes projektarbete :)



Jobbade hos sötungen!



Fick äntligen min studentmössa!!! Har inte hunnit ta bild på den än men det kommer!





Satt 2 timmar och höll på md naglarna, blev okej!



Fick mina studentkläder också!





Åt på restaurang med min moster och mamma! Vi åt på den nyöppnade restaurangen Tiger och det var som att äta i en regnskog. Hela restaurangen var full av träd och blad, på väggarna och taket. Stolarna vägde bly så kunde knappt flytta på stolen och sätta mig ens! Musiken var lugn och bra, ibland kom det ljud från djur, elefanter, tigrar osv. Och så började det regna i restaurangen och åska och då släcktes lamporna och efter ett par sekunder tänds allt igen. Hur verkligt som helst! Och maten var jättegod också! Alla som inte har ätit på den där restaurangen borde göra det. Det är inte bara maten utan en hel upplevelse av att bara sitta där. Restaruangen ligger i upplands väsby precis vid stationen ungefär!





Det har varit party för hela slanten. På bilderna ovanför är det min kusin till vänster, min bror och Danilio till höger. Och nog var det fest när dem la äpplen på ljusstaken istället för ljus haha!









Och slutligen så har jag varit på krogen. Det var jag för två veckor sedan med Olli, Oscar, Linus, Leo och Gustav. Det var som vanligt jätteroligt och vi tog sista tåget hem. Alla nattkäkade på donken utom jag höhö. På bilderna ovan ser ni min outfit för den kvällen. Bilderna är tagna mitt i natten när jag kom hem, hann inte ta bilder innan men de funkade det med! 

Jag har självklart gjort annat och tagit många fler bilder men det får räcka. Ska lägga in fler bilder med tiden men inte ikväll, kanske imorgon? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0