Snart slut på helgen

Och en ny vecka börjar. 
Min helg har varit bra förutom fredag som började bra men slutade dåligt. 
 
Alltså, i fredags åkte jag till sollentuna med Linda. När vi skulle hem till henne fanns det ingen parkeringsplats, då åkte jag och ställde mig vid ett köpcentrum (har stått där med bilen flera gånger förut när det inte har funnits plats vid Linda). Sen sprang jag ut i reklampausen för att se om någon parkering var ledig vid Linda och det var det, så springer och hämtar bilen men vad ser jag? Bommen är nere.. Förstår ingenting, fanns ingen annan utväg. Den där bommen har ALDRIG varit stängd förut. Och inte en endaste lapp fanns om att bommen skulle vara stängd en viss tid. Springer upp till Linda igen och vi båda börjar ringa runt till olika vaktbolag men hälften svarar inte och hälften hänvisar till andra och så fortsätter det i 3 timmar. Till slut orkar jag inte ringa flera, så jag ringer polisen som sista utväg. Hon försökte hjälpa mig men hittade inget vaktbolag som hörde till det där köpcentrumet. Med andra ord kunde hon inte hjälpa mig. Nehepp... Jag ville verkligen ha hem bilen, ville inte låta det stå över natten där. Speciellt eftersom att det inte är min bil, det är mammas bil och när jag lånar den har jag ansvaret för den. 
 
I alla fall. Linda och jag går tillsammans för att kolla än en gång ifall det sitter någon lapp. Men det gör de inte. Sen ser jag en bil stå lite längre bort med ett nummer. Ringer och frågar om möjligtvis han vet något om det här. Får ett nummer av honom och då kommer jag till ett vaktbolag. Han säger att, mellan 11-03 på natten kommer han och öppnar bommen, han skulle ringa mig när han hade fått ett samtal och när han var på väg. Han kunde komma direkt och släppa ut bilen men då skulle det kosta mig 600kr och det tänker inte jag betala. Ok om det fanns en skylt om att bommen skulle stänga en viss tid men nu fanns det inget, nada som sa det.
Så jag fick åka kommunalt hem för att ta sprutor och sen åka kommunalt tillbaka till Linda för att vänta på samtalet från honom. Klockan var då 01. 
03 håller jag mig uppe till för att verkligen inte missa samtalet. Men till slut lägger jag mig på soffan med mobilen vid örat. 
05 vaknar jag av att han ringer till mig, han sa att han var framme om 20 min ifall jag fortfarande ville bli utsläppt och det ville jag. Så vid 05.30 ca åker jag hem med bilen och somnar direkt, trött som åsna.. 
 
Fy fan säger jag bara. Vissa hade nog bara släppt det och hämtat bilen morgonen därpå, men inte jag. Lånar jag något av någon, tar jag hand om det också. Kvällen blev helt pajad. Hann inte se på lets dance eller mysa med vovvarna. Men men, nu vet jag. Tänker aldrig ställa mig där igen, inte ens på dagen. Never never again!! 
 
Lördagen var jag supertrött. Åkte till IKEA med Linda, på kvällen myste vi till eurovision.
Söndag, varit iväg med mamma en sväng. Vi rensade saker hela morgonen som vi sedan åkte och lämnade till stadsmisionen.
 
Nu hade jag tänkt gå ner och duscha och sedan bädda ner mig i sängen. Imorgon är det ny vecka igen och jag jobbar dag. 
Har fått vara ledig hela helgen, utan att någon från jobbet har ringt efter mig. Känns konstigt och nu saknar jag jobbet rejält haha! Så längtar efter att jobba imorgon :) 
Jobbar kväll på tisdag och sedan jobbar jag hela helgen som kommer. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0