Bra fredag

Är sååå himla trött efter den här dagen. Efter all nervositet, gå upp 05 på morgonen och jobba och sedan gå till den här grejen. När allt var över, då kom tröttheten. Nu håller jag på att somna sittandes dessutom men vill ändå slänga iväg ett litet inlägg om den här braiga dagen! 
 
Det gick bättre än förväntat och det här är nog det bästa jag har gjort hitills! Gick med ett leende hela dagen efter det. Så nu är det bara att ladda om till en helt annan grej tills på tisdag. Är redan lite nervös men det kommer gå bra! 
 
Efter jobbet har jag umgåtts med Linda. Vi åkte till hennes killes restaurang. 
Facetime alltså... Helt plötsligt ringer min telefon och jag ser mig själv i mobilen, det står inget nummer utan en mailadress som jag absolut inte kände igen. Tryckte av men så ringer det igen och då svarar jag samtidigt som jag vrider bort telefonen från mig. 
Och då ser jag LEO på skärmen.. Alltså jag dog av garv....!!! Och lite lättad att det var Leo och ingen främling haha! Tycker inte alls om facetime haha.. 
Efter maten åkte vi hem och bakade blåbärspaj och åt med glass till en film. Myst med hundarna och pratat strunt hela kvällen.
 
Men nu måste jag sova! Imorgon är det lördag och jag ska jobba kväll. Guld värt att få sova ut imorgon i alla fall! 
Lite kortfattat, berättar mer efter helgen. 
Så här ser jag ut just nu. Jätteglad men jättetrött :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Leo

Ja chockad blev du såg jag;)

Svar: Kan man säga!
Josefine N

2014-06-02 @ 09:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0