Valborg

Min valborg spenderades i Uppsala. Det var helt okej. Umgicks med vänner och träffade en hel del nya. Sen blev man vrålhungrig och det fanns inte ett enda ställe i Uppsala där kön inte gick ut ända till vägen.. Så vi letade runt och hittade en restaurang till slut. En dyr men vi var så hungriga att vi struntade i vad det kostade. Efter det så var det kväll och det började bli jäkligt kallt. Jag skulle jobba dagen efter och resten skulle hem till en kille, men det var en bit bort och jag kände inte för att följa med. Ville komma hem i skaplig tid och ville inte gå till ett ställe där jag inte visste hur jag skulle hitta till stationen sen. Så jag lämnade alla haha.. Och gick till stationen för att ta tåget hem. Missar såklart tåget för att jag var tvungen att köpa biljett. Väntade 30 min på nästa och när jag sätter mig på tåget kommer Gurra som vi letade efter i Uppsala utan resultat. Så jag fick sällskap hem. 
 
När det är ca 5 min kvar tills jag ska kliva av, börjar jag må riktigt dåligt. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, hade 0 kraft i kroppen och visste inte om jag skulle klara av att gå av tåget. Men det gjorde jag men var tvungen att sätta mig ner på marken. Det värker som tusan och jag känner att jag måste lägga mig ner. Där ligger jag på marken, på perrongen på väsby station liksom och har ingen kraft att ta mig hem.. 
 
Ringer pappa i hopp om att han kunde komma och hämta mig. Tur nog så var han och mamma hemma och kunde hämta mig. Efter att ha legat ett tag på marken försöker jag stapla mig upp och gå till bilen, helt yr och ont. 
Direkt hem, lägga sig i sängen med alla kläder, skor och jackan på. 
Under kvällen blev det bättre. Tog med mig täcke och kudde upp och la mig i soffan och kollade på tv. Då mådde jag helt bra igen, allt var som bortblåst. 
 
Jag vet inte riktigt vad detta beror på. Men samma sak hände förut när jag var i danmark och skulle flyga hem. Det kom helt plötsligt när vi skulle checka in och jag behövde lägga mig ner på golvet pågrund av smärta och 0 kraft i kroppen. Det är som att jag får blodtrycksfall, ketoner + lågt blodsocker på en och samma gång. Det är riktigt obehagligt. 
 
Men den här gången drack jag ett par cider och fick mat i mig alldeles för sent. Det spelade nog in ganska mycket till att jag mådde som jag mådde. 
Men dagen efter kunde jag jobba, mådde prima och var som vanligt igen. Lite trött bara haha ;) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0