Midsommar på ortopeden

Jobbade hela midsommar men hade det så hiiiimla bra! Nästan den bästa midsommarhelgen faktiskt.
Jobbade kväll på midsommar med tre andra sköningar. Vi åt världens godaste middag tillsammans! Vi friterade mozzarella sticks, chili cheese, sill i olika sorter, potatis, tzatziki och massa mera. Patienterna var så nöjda och duktiga, de ringde inte på en hel timme så vi kunde njuta av middagen. 
Vi skrattade och hade det supermysigt. Vi skojade med alla, vi tog "härliga" bilder på varann när vi tog blodprover på varandra och skickade bilderna till till våra vänner och familjer. Pappa tyckte bilden var läskig haha! 
 
På kvällen åt vi tårta och godis och drack cola zero som jag hade med mig till oss. Verkligen supermysigt! 
När jag slutade åkte jag hem och somnade nästan direkt. Jag var hemma själv, alla andra var iväg på roligheter så somnade så himla gott, allt var tyst och lugnt. 
 
Sen jobbade jag dag på midsommardagen. Allt var så himla lugnt hela dagen. Jag gjorde i ordning en dunderfrukost till min och mina kollegor. De blev helt chokade när hela bordet var fyllt av läckerheter haha! Alltid lika kul att överraska :) Det rullade på och det fanns inte så mycket att göra. Vi gjorde efterrätter till patienterna, inte så kul för dem att ligga på sjukhus över midsommar liksom. Efterrätterna uppskattades i alla fall. 
 
Sen på söndagen jobbade jag kväll. Även då myste vi till fullo på ortopeden. Ingen hade som sagt matlåda med sig så vi beställde pizza. De kom upp med pizzorna till avdelningen, väldigt smidigt. 
Kvällen rullade sedan på. 
 
Det var min midsommarhelg det! Superrolig och annorlunda! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0