Vaxholm

Hade en fantastisk måndag med Olli!!
Kl 11 tog vi tåget till stan och därefter bussen till vaxholm. När vi kom fram till vaxholm gick vi runt för att hitta ett matställe som lät lockande. Vi märke direkt att det inte fanns mat under 100 lappen så vi tog ett ställe som lät intressant. Jag valde fish´n chips och en cider på det. Maten var gudomlig, vädret var toppen, vi satt på uteserveringen, nära vattnet osv. Hur skönt som helst. Det ända som var negativt var serveringen på restaurangen. Olli och jag hade beställt vitlöksbröd och då frågade servitrisen om vi ville ha de som förrätt och då sa vi Nej, vi ville ha brödet till maten. Men några minuter senare kommer en servitris med vårat bröd ändå.. Jaja, ingen big deal tänkte vi. Vi åt och njöt av solen. Men vi började bli väldigt törstiga. Det hade gått 15 minuter och ingen dricka hade vi fått om vi hade beställt. 10 min senare kommer vår mat men vart fan är drickan?? Vi ville inte börja käka utan drickan och till sist efter 30 minuter kommer tjejen med drickan äntligen.. Efter maten satt vi kvar och smälte maten lite, jag ber då om två glas vatten och tjejen går in direkt. Efter en stund kommer hon ut igen och står och glor och väntar på något att göra. Men vart är vårat vatten vi bad om? Det tog 15 min innan vi fick vårat vatten.. Två små glas vatten liksom.. Och det var inte så mycket folk, flera servitriser gjorde nada. Så nej, serveringen sög verkligen men maten var god. 
 
Jaja, efter maten går vi runt och kollar i de mysiga affärerna om ligger vid trånga och mysiga gator. Allt är så mysigt i vaxholm. Några timmar senare beställer vi glass och sätter oss vid kajen. Och då bestämmer vi oss för att skippa bussen hem, vi väljer att ta båten till stockholm istället. Vi står längst fram på båten och det blåste som tusan, ibland vinglade båten till och då stänkte det upp vatten på oss haha. Helt plötsligt så ser vi en kille halvligga på golvet och rikta mobilen på oss, vi undrade vad han höll på, han flyttade sig hela tiden, han gick upp en trappa och ställde sig på "balkongen" ovanför oss och riktade mobilen ner på oss, haha ingen aning vad det var för kille, sen försvann han bara? Hela båtresan tog 1.5 timme, vi stannade vid lidingö bland annat och tutade och vinkade på båtarna som åkte förbi. Hela resan med båten var rolig.
 
Hela dagen har varit superduper! Inget man gör i vanliga fall, då blir allt så mycket roligare. En toppendag men mycket skratt! Perfekt väder, sol och lagom varmt, inte så varmt att man svettades ihjäl men inte så kallt att man behöva en långtröja på sig, perfekt helt enkelt! :) Och inte nog med det, jag hittade en 100-lapp på marken också, min turdag kanske? :D 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
 
Första stoppet. 
 
 
 
Näst sista stoppet, lidingö.
 
 
Sista stoppet innan Stockholm.
 
 
 
 
Och slutligen en bild på mina nya snygga Nike free skor! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0