Skärgården

Idag har jag varit ute i skärgården hela dagen. Vi åkte till Sandhamn men det gick absolut inte att få någon plats. Det stod 20 båtar på kö för att ens få en plats. Helt sjutk mycket folk. Vi såg en finsk båt där som vi aldrig har sett förut. 30-40 miljoner kostar den och jag kunde inte göra annat än att glo på den. Hade betalat för att få gå in och se hur den ser ut inuti haha.. I alla fall Lönlöst att stå i flera timmar för att få en plats. Så vi åte en bit bort där vi la till och åt lunch och hade det mys, tills det dök upp jättestora båtar som fraktade folk. Körde så jäkla fort att hela båten höll på att välta. 
 
Vi åkte sedan tillbaka närmare hamnen, åkte förbi Grinda och la oss vid klubbholmen en stund innan vi rörde oss hemmåt. En hel dag på sjön, hur härligt som helst. 19 grader i vattnet, hade hoppat i direkt men kände men kände mig inte helt hundra så ville inte riskera något. 
Ikväll har jag ätit räkmacka till middag. Och sen umgåtts med Jesper och Jesper. Min bror och hans kompis. Båda heter Jesper så vi kallar den ena för Jeppson. Fixade piggelindrinkar till pöjkarna. 
 
Nu är killarna på party, jag har kollat på fotbollen ikväll. Vilken utklassning Sverige gjorde. 
Mitt ansikte bränner lite men annars har jag inte bränt mig mig någon annanstans, duktigt gjort av mig. 
 
Ska strax kolla på film och mysa ner mig i sängen. Är riktigt seg efter den här veckan. Man blir så mör och stel där man har bränt sig. Imorgon skulle det regna så vi får se vad dagen bjuder på. 
 
 
 
Här är finska båten för 30-40 miljoner. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0