Super

Har haft den bästa måndagen på länge idag. Har umgåtts med Olli hela dagen och kvällen. Det var över två veckor sedan vi sågs så det var på tiden att vi träffades!
 
Fick världens kram när vi möttes vid stationen. Vi var hemma hos mig och blev riktigt sugna på att baka, vi bestämde snabbt att vi ville baka morotskaka. Hade inte alla ingridienserna hemma så vi tog en promenad till Hemköp och tillbaka. Under tiden kakan var i ugnen spelade vi spel. Olli åt även hemma hos mig. Efter maten var kakan klar och frostingen var på. Vi spelade monopol, kortspel och frågespel samtidigt som vi mumsade på morotskakan som var världens godaste. Aldrig smakat någon godare morotskaka. Perfetk gräddad, krispig, lagom tjock och lagom med frosting. Perfekt var den!
Senare mot kvällen tog vi en biltur till ica maxi i stinsen innan vi skjutsade hem Olli till märsta igen.
 
Superbra dag! Har skrattat så himla mycket. Gör alltid det när jag är med Olli. Saknat henne som satan. Från att umgås varje dag till att ses sällan. Men så är det när jobb och andra grejer kommer ivägen. Hela dagen hade vi grejer att prata om, samtalen tog aldrig slut. Snart ses vi igen och då har vi mycket att prata om igen. Trots att vi umgicks i 6 timmar så hann vi inte prata om allt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0