Måndag

Idag var jag som sagt ledig och det behövdes verkligen. Har varit i kista med Olli. Fick med mig ett par träningsskor som jag kommer gå med till vardags. Lysande corallfärg, assnygga! Sen åt vi middag i kista. Jag åt grekiskt som vanligt, giros mums. Efter det åkte vi till väsby centrum och kollade runt lite innan mamma hämtade upp oss. Olli skulle kolla på handboll och mamma och jag åkte vidare till mormor och myste en stund.
 
Nu är jag hemma och jag är supertrött. Har varit trött hela dagen och även helgen. Säkert pågrund av festandet i fredags och lördags. Nyduschad som jag är, ska jag fixa allt inför sängen sen mysa ner mig och kolla på film. Imorgon är det jobb som gäller men har jag någon ångest? Nej :)
Får se vad det är för väder imorgon, är det regn och blött vill jag inte ta mina nya träningsskor och skita ner dem, men är det fint väder så blir det nog att inviga dem.
 
Olli och jag har pratat om en liten roadtrip, vi måste bara hitta en helg då vi båda kan. Vi åker i så fall på en fredag och blir borta till söndag kväll.
 
Nu sängen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0