Erska sjukhuset imorgon..

Jag fick brev från Ersta sjukhus i måndags. Jag kom in på sjukhuset och är nu inskriven där! Så himla glad, svårt att komma in eftersom det är ett privatsjukhus, om jag inte skulle sagt till min läkare om det skulle jag fått danderyds sjukhus, inte direkt dåligt det heller. Men det är inget specialistläkare där. På ersta är de specialister som är experter inom mitt ämne så det är super!
Jag är självklart supernervös.. Helt nya läkare, ett helt nytt sjukhus och en helt annan miljö och arbetssätt. Usch, vill inte dit men mamma är snäll och följer med mig! Vill inte gå ensam dit första gången har ingen aning om hur dem är osv!
Så måste fixa massa saker på morgonen imorrn, jobbigt!

Annars så har jag varit i skolan på dagen fick reda på vad jag låg i svenska C, låg på VG. Det får jag nöja mig med. Teckenspråksprovet fick jag inte reda på, han hade glömt proven hemma..
Idrotten var rolig, vi hade volleyboll. Patrik och jag körde passningar och när jag skulle passa tillbaka så försvann bollen! Jag hade koll på den hela tiden och precis när jag skulle slå till den så försvann den bara så där! Så ser jag Patrik skratta en bit bort, då ligger bollen bakom mig.. Jag märkte alltså inte att den hamnade bakom mig, hur knäpp i skallen är inte jag egentligen haha.. Sen körde vi en segerdans allihopa i slutet.
Efter skolan åkte jag och lämnade tillbaka en grej i kista, fick med mig ett sött linne hem från bikbok. Tog väsby bussen hem, så skönt att slippa byta och åka direkt till väsby det tar ju 1 timme med bussen men äsch!

Åt våfflor till middag, mums! Efter det åkte mamma och jag till hennes jobb och fixade med mitt projekt! Vi fixade ihop 30 olika bilder så nu kan jag fixa med min bok! Bara en speciell tejp som fattas nu, vill vara klar i tid!
Kom nyss hem, vi satt där i över 2 timmar och höll på.

Har precis duschat och nu ska jag strax sätta i 21937 olika oljor i håret ^^ Ska även lägga in alla bilder på mina nya plagg nu! Har försökt ta bilder med kläderna på, man ser mycket bättre då, fast vissa plagg var svåra att få bra på bild. Ska även bli bättre på att lägga in videos i bloggen. Har ju massa roliga jag SKULLE lagt in förlängesen, men jag är lite lat när det gäller sånt ^^ Men nu får ni en bildbomb istället!
Imorgon gäller det...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0