Min helg.

I lördags så blev jag väckt klockan 8 på morgonen av att Olli ringde!! Försökte somna vidare men efter 10 min kom mamma in och började klappa mig på foten (haha?) som låg utanför täcket och frågade om jag ville med på båtmässa. Jag var ju redan vaken så jag följde med, direkt när jag kommer in till mässan i Älvsjö så springer jag mot lexington hörnan! Fick en amerikans pläd av mamma från lexington märket! En pläd där ifrån kostar i vanliga fall 700kr och jag fick pläden för 199kr!!!!!! Höll den nära hjärtat under hela vistelsen där haha knäppa jag.. Sen köpte vi ett par båtskor som är bra att ha när man hoppar i land från båten, en båtjacka och lite annat smått och gott! Sen kollade vi även på båtar, vi har ju redan en båt så vi kollade bara för skojs skull :)
Efter det så åker vi till stan, vid karlaplan och äter världens godaste glass! Jag tog champagneglass och jordgubb, såååå gott!! Glassen smakade riktig champagne och det var självfallet alkohol i den, vet inte hur mycket bara haha!
Mamma och jag åkte en sväng till stinsen efter det. Till kvällen blev det kött och hasselbackspotatis (ingen aning hur det stavas!), supergott!

Idag (söndag) har jag varit iväg med mamma och mormor. Det blev lunch ute och sen kollade vi runt lite i stinsen igen haha.. Jag hittade en olja för håret och ett halsband.

Ikväll har jag ätit god mat (se inlägget längre ner). Och sen har jag tagit hand om mig riktigt mycket. Jag har haft ricinolja i håret i 4 timmar haha mitt hår såg så himla fettigt ut, som att jag hade kletat margarin i håret! Sen ska man skölja med schampoo 2 gånger, hade ett speciellt balsam i håret som verkar vara superbra! Mitt hår blev så himla lent och tjockt efter duschen! Älskar redan ricinoljan! 30 min efter duschen börjar mitt hår bli hyfsat tort, då tog jag lite av den nya oljan på längderna och topparna (det blir inte fettigt eller något), den ska hjälpa mot frissigt hår. Mitt hår är helt förändrat efter allt jag har gjort med det ikväll! Helt tjockt och fint wiie!
Sen rakade jag benen och har nu smörjt in dem med en kräm som luktar äpple och vanilj, är helt babylen nu ^^

Slutsnackat om det! Slut på sportlovet, skola imorgon.. Inte taggad alls! Har inte pluggat alls det här lovet, inte bra.. Och dessutom så spricker det med träningen den här veckan. Jag jobbar måndag-torsdag och alla dagar till 9.. Hinner ju inte träna förutom på fredagen och i helgen i så fall, så får skjuta upp det en vecka till, tusan!
Nu måste jag avsluta detta och börja tänka på att gå och lägga mig, fast jag inte är trött, fast jag har sovmorgon imorgon, fast jag inte vill gå till skolan, fast jag vill ha lov en vecka till!

Imorgon om jag orkar efter jobbet så kommer det ett långt inlägg med bilder på vad jag har köpt den senaste tiden, en hel del kan jag säga..

Bilder från helgen!










En sån här underbar glass i solen slog allt, helt klarblå himmel och solen värmde rejält! Champagne glassen är den vita och jordgubb är den röda (såklart). Har aldrig smakat nån godare glass, kommer bo där i sommar och äta mig tjock på glass haha!









Min älskade nya pläd! Hur fin som helst! Och så är den i det där magiska materialet, KÄÄÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0