Helgen.

Jag har haft en riktigt myshelg! Har spenderat mestadels av tiden i köket faktiskt! Har stått och gjort hemmagjord glass med mamma och pappa! Vi började med at göra cocosglass i fredags men vi nöjde oss inte med den utan direkt efter cocosglassen gjorde vi mint choklad glass! Ingen av dem var särkilt svåra att göra och vi skippade sockret, bara onödigt!

I lördags var jag iväg en sväng med mormor och mamma. Vi köpte 1kg jordgubbar!! Och så prövade jag på den goda glassen som det har snackats så mycket om (calippo shots) och den var supergod, den är redan min favorit, den kommer utnyttjas väl i sommar!
På kvällen fortsatte vi att göra glass på kvällen. Då blev det mango sorbet! Massor av mango och nada socker! Och efter det så gjorde vi även jordgubbs sorbet! Shitt vad goda dem blev! Slickade av alla skedarna haha.. Det är så otroligt kul att göra hemmagjord glass! Och det blir sååååå mycket godare än om man köper glass i affären!
Senare på kvällen kollade jag på en lite läskig film uppe i vardagsrummet. Den handlade om någon ubåt som började läcka in vatten, då dök ett par killar ut från ubåten för att fixa läckan och när dem kommer fram till läckan så speglar det sig och man får se asläskiga saker, döda människor dyker upp och massa bankande ljud. Så fort jag visste att nått läskigt skulle dyka upp höll jag för handen för ögonen och böt kanal.. Haha, ville ändå se filmen för den var så otroligt bra men de läskiga delarna med döda människor som bankar kunde dem gott skippa haha..!! Usch, att kolla på sånna filmen ensam på övervåningen, vågade knappt gå på toa sen. Stängde in mig i rummet och satt på en GLAD film haha knäppa jag..

Idag har jag haft en seg söndag. Har kollat på en sån otroligt bra film! Sorglig men otroligt bra. Min söndag har varit lugn och mysig. Har jobbat lite med mitt projekt men har massa kvar, inte bra! Nu laddar jag upp för ännu en vecka med plugg. Och min klass STUDENTSKIVA är ju på tisdag!!!!! :D Vi har även fått ledigt av skolan på onsdagen, tur det! Tror ingen av oss hade kommit till skolan dagen efter i alla fall ;) Alla hade nog anmält sig "sjuka" haha.

Nåja, nu har jag nyss duschat och ska fixa lite med musiken. Har faktiskt börjat trixa lite med musik på skoj dåra! Micke har hjälpt mig lite också :) Så ska hålla på lite till sen blir det att kolla på film innan det är dags för att sova. Har en liten sovmorgon imorgon men en lång dag bestående av massage i 2.5 timme + jobb direkt efter det.
Man kan ju resonera den här helgen som glasshelg haha.
Här får ni lite bilder från helgen, glaaassssssss!!








Vann även 25:- på min trisslott haha.

















Haha, det ser ut som potatismos!



En DEL glassbilder ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0