7 juli - årets första dopp!

Helgen som varit var grymt bra.
På lördagen hade vi planerat att åka ut med båten men det var väldigt molnigt när vi vaknade. Vi chansade och åkte mot båten iaf, i väsby och runt om i stan var det fortfarande molnigt men ju närmre båten vi kom desto blåare blev himlen. Så vi packar i och tankar båten och flyter ut i skärgården. HELA himlen är klarblå och solen stekte, slängde av mig kläderna och gick längst fram i båten med bikini på. Hur härligt som helst! Vi åkte till sandön och la oss i "lä" som det heter. Mamma hade gjort en pastasallad med ägg och dressing. Efter det försökte pappa lura i mig att bada "Josefine, båten är så smutsig på sidan, skulle inte du kunna hoppa i vattnet och tvätta av båten lite?". Haha, inte ville han hoppa i och hjälpa mig heller i så fall! Det var 19 grader i vattnet och han krävde att det skulle vara 21 grader i vattnet MINST! Haha, så jag fick ju hoppa i vattnet till slut.. Och det blev även först doppet för detta år! Väldigt sent men det har inte varit väder för att åka och bada så idag fick bli första doppet! Det tog tiiiid innan jag kom i vattnet haha, till sist kollade jag bak och då tog pappa loss mina händer från stegen så jag föll i haha. Usch vad kallt det var men man vänjer sig efter 5 min. Tvättade runt hela båten sen gick jag upp. Superhärlig dag ute i skärgården, favoritställe helt klart.
 
På kvällen samma dag så ringde folk mig stup i kvarten och ville ha med mig till rösjön. Packade en liten väska sen åkte jag till rösjön. Folk rullade in hela tiden, vi grillade och hade det allmänt mysigt. Kände knappt någon där så träffade jättemånga nya! Det är alltid roligt. Folk drack men för min del blev det cola zero eftersom att jag skulle köra hem från rösjön sen :) På kvällen satt jag mig under en filt med en kompis för att skydda mig från alla miljarder myggor. Helt sjukt vad mycket, det gick inte att stå still utan att bli biten av en liten jäkel! Egentligen skulle vi bada men bangade eftersom att jag redan hade badat på dagen, så Gurra och några till fick bada själva ;) Vid 12 tiden stod vi inte ut mer, myggorna tog över hela rösjön totalt så alla började röra sig hemmåt.
Superbra kväll med alla. Får tacka Marcus, Perra, Rasmus, Robin, Gustav, Leo, Henning och Lollo för det! :)
 
När jag kom hem från rösjön så satt mamma och pappa ute på terassen. Dem hade hittat en pytteliten kaninunge som hade sprungit och satt sig vid vårt garage. Vi la stolar som stängsel och höll koll på om någon skulle komma och leta efter den men inte en människa syntes till på hela kvällen eller början till natten så vi gav den vatten, en filt att ligga på, majs och morot att äta på. Innan vi gick och la oss la vi dynor över stolarna så den fick lung och ro under natten. Den fick stanna på terassen eftersom att det var en utekanin.
 
På söndagen nästa dag när vi vaknade var kaninen BORTA! Dynorna hade flyttats lite och kaninen var borta. Men allt annat låg som det ska både maten, vattnet och handduken den låg på så inget djur kan ha kommit och tagit den och den kan inte ha rymt för det var väldigt högt så vår rimligaste slutsats är att någon har varit inne på våran tomt, gått upp på terassen och tagit kaninen! Kanske ägaren som såg allt men inte vågade hämta kaninen? Ingen aning.. Men jag hoppas att kaninen är i goda händer i alla fall. Gosade med kaninen dagen innan men å andra sidan var det nog bra att någon tog kaninen, vi hade ändå inte kunnat ha den kvar hos oss så länge eftersom mamma och Jesper inte tål päls. Men vilket mysterium! Som icke kommer gå att lösa!  
Chillar lite halvvägs nere i vattnet haha!
 
 
 
Kvällens outfit och bilder från kvällen!
 
Bikinin var på men något dopp blev det inte :)
 
 
 
 
 
Pluttiga kaninen som plösligt försvann.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0