Min braiga helg!

Ännu en bra och lyckad helg! I lödags var jag iväg på dagen med mamma och pappa. Det var som sagt maraton den dagen så det gick inte ens att åka in till sollentuna under dagen, polisen spärrade av redan i rotebro. Alla bussar i hela sollentuna var avstängda hela dygnet. 
 
På kvällen åkte jag till edsbergsparken med ett par stycken. Åkte till häggvik med Olli och där stog Censie och väntade med sin nya bil! Tjejen kirrade körkortet, så duktig! Så Olli och jag hoppade in i bilen där även Elle satt. Censie körde oss till edsbergsparken så vi slapp gå dit från stationen. Censie körde asbra, som att hon hade haft körkort i flera år, hon höll hastigheterna också hehe.. ;)
Nåväl! Väl framme så mötte vi Oskar och Lollo där, Gurra var sen den muppen :) Men vi tjuvstartade lite och öppnade en cider där så länge men sen kände vi för att möta Gurra vid stationen så vi rörde oss dit men kom inte långt förrän polisen stoppade oss haha.. Det var lite skrämmande eftersom man hade väskan full med dricka.. Det var jag som fick sköta snacket
 
Polisen: Vad har ni gjort här då?
Jag: Nä, vi har väntat på en kompis som är väldigt sen.
Polisen: Det var ju inte snällt av kompisen, stackars er som har fått vänta.
Jag: Haha ja, men nu går vi och möter honom istället.
Polisen: Det var snällt, vad ska ni göra efter det?
Jag: Vi ska nog gå in, det är lite småkallt ute.
Polisen: Ja, det tycker jag verkligen att ni ska göra. Ha en bra kväll!
 
Haha, efter det mötte vi Gurra vid sollentuna station. Där bestämde vi oss för att åka hem till någon. Jag erbjöd mig eftersom att jag var ensam hemma. Så Censie, Elle, Gurra, Lollo, Olli, Oskar och jag drog hem till mig. Vi satt inne först men efter ett tag rörde vi oss utåt till terassen där vi började köra ett spel (sanning och konka). Det var så sjukt roliga frågor och vi skrattade så sjukt mycket. Sen en hel del dricka på det och då blev det skratt hela tiden från min sida haha. en utmaning jag fick göra var att äta en stor sked med endast kanel! Hela munnen torkade ut och jag började hosta sönder och sprang ifrån bordet haha.. Det gick inte att spotta ut det! Det satt fast som lim i hela munnen, gick inte ens att svälja det. Fick dricka för att få ner skiten.. Aldrig, ALDRIG igen.. Därefter hämnades jag på Olli och gav henne en stor sked med HET chili sås! Kvällen var verkligen så sjukt bra och rolig. Bästa kvällen på länge. Alla tog det sista tåget hem men Olli stannade kvar och sov över. Vi pratade en hel del innan vi somnade fast jag var så sjukt dum mot Olli.. Hon pratade oh helt plötsligt somnar jag så hon slår till mig haha.. Då vaknar jag och fortsätter att lyssna lite innan jag somnar igen haha.. Fy vad dum jag kände mig! Inte nog med det. Kl 3 på natten kommer mamma och pappa hem med kompisar och för ett jäkla liv så det blev väldigt lite sömn den natten kan jag säga..
 
Söndag! Vi vaknade vid 12 tiden, helt slitna och svaga. Mamma lagade lasagne och sallad till oss, det satt som smäck. Efter det tar Olli och jag moppen hem till henne i märsta. Hon duschar och fixar sig sentar vi moppen till kista där jag skulle kolla på en grej. Hittade en isbjörn-väst!!! Och då menar jag verkligen att den såg ut som en isbjörn, den är vit, fluffig och har två öron på luvan haha! Den köpte jag dessutom! Haha, till och med Olli tyckte den var söt. Efter det körde jag ända från kista till märsta. Höll på att somna på moppen, inte bra att köra när man är trött. Väl hemma hos Olli började vi laga mat. Det fick bli korvstroganoff med pasta och min special sallad till det. Allt var så sjukt gott. Åkte hem senare på kvällen, då var det skönt att ha moppen där så man bara kunde sätta sig och åka hem. Sliten som jag var så somnade jag direkt när jag kom hem.
 
Sjukt bra helg! Är dålig på att ta bilder men lite bilder blev det i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahah ja.. Killarna snuskade sig lite på kvällen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0