Kortfattat om de senaste två veckorna.

Varje dag har varit jobbig, jag kan inte smälta allt.. Allt hände så fort, jag var inte beredd, aldrig känt en ondare smärta.. Men nu ska vi inte göra detta inlägg till något tråkigt! Jag har tagit det lugnt, inte stressat dessa två veckor.
Jag har varit och badat med Linda nästan varje dag, både i kairo och rösjön. Sen har jag varit med Olli och spelat minigolf o badat. Varit med Emelie, sovit över med Linda, umgåtts med mamma väldigt mycket, blivit en annan person (på ett bra sätt) och så har jag tränat en massa.

Jag har träningssimmat 2 timmar nästan varje dag dessa två veckor, jag har tagit en powerwalk varje kväll nästan och gått en hel del! Bra att träna när man är i chock, man kommer på andra tankar.

Jag är fortfarande i chock fast det har gått två veckor nu. Jag kan inte räkna.. Jag tog moppen och köpte mat åt familjen, jag räknade ihop att allt skulle bli 55 kr tillsammans. Ställer mig i kön och tar upp 60 kr men jag blir osäker ifall det räcker. Jag blev helt förvirrad men jag visste att det skulle räcka. Till slut var det min tur och tjejen i kassan säger "55 kr" jag blir helt osäker och tror inte att 60 kr räcker så jag tar upp kortet och betalar med det.. Jag blev skiträdd efter den gången, trodde jag hade blivit helt knäpp, seriöst..

Men när jag pratade med min läkare så sa han att det är vanligt att sånt händer när man är i chock. Han sa även att jag kommer vara i chock minst 2 veckor till. Jag skulle inte bli orolig om något sånt där händer, det är vanligt när man är i en chock sa han. Sen tog han lite prover på mig.

Annars har mina två veckor varit bra. Jag har försökt komma på andra tankar och bara njuta av vädret. Ni får en bild bomb i nästa inlägg!


Kommentarer
Postat av: malin sundvall

låter som att du varit med om något riktigt jobbigt, puss på dig<3

2011-07-04 @ 23:00:11
URL: http://malinsundvall.blogg.se/
Postat av: Josefine

Usch ja, puss på dig finis <3

2011-07-05 @ 00:20:59
URL: http://jjosefineen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0