Harry potter ikväll!

Ikväll blir det att gå på bio med Johanna! Känns väligt sorgligt att det är sista harry potter filmen.. Sen finns det ju ett par puckon till människor som avslöjar grejer om filmen på facebook...! t.ex som AXEL! Ska prata vett med den grabben när jag kommer till göteborg. Nu blir filmen inte lika spännande när jag vet hur den slutar men men!

Idag har jag faktiskt läst + solat på terassen. Det var så sjukt varmt men till sist så blev det så molnigt att jag gick in och kollade på step up 3, grymt bra film!
Solade i ca 1 timme och har världens rand av bikinin nu haha, fast jag har icke bränt mig!

Nu har jag i alla fall precis duschat, smetade in lite av min lermask i ansiktet så nu är jag superlen höhö. Ska vänta på att en film ska ladda klart och om någon timme måste jag börja fixa mig för att åka till stan.

Saknar min skitunge jättejättejättemycket! Jobbade sista gången för två veckor sen.. Men efter sommaren väntas massa kvällar då jag ska passa honom, längtar! Sista kvällen jag jobbade hade sötnosen feber, han ville absolut inte ligga i sängen, han skulle promt ligga i min famn.

Här försökte jag lägga honom i sängen men han var så himla envis, så fort jag var nära sängen så höll han i min nacke ^^
     
Så han fick istället ligga i min famn hela kvällen, mysunge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0