Stan imorrn!

Det senaste tre dagarna har jag badat med Linda. Jag tröttnar aldrig på att bada, är lite rädd för att bada för länge bara, vill inte få urinvägsinfektion..

Ikväll åkte Linda och jag till vårat ställe och tog ett kvällsdopp. Det blev ett väldigt långt bad pågrund av att Linda tappade badbollen och det blåste så pass mycket att den åkte fortare iväg än vad vi kunde simma.. Så den flög rakt in vassen och ännu längre in ändå.. Jag hade min badboll under kontroll, trodde jag.. Råkade tappa den och såklart ska den också flyga rakt in i vassen.. Jag HATAR sjögräs och allt som tar på mig när jag badar! Det går dessutom inte att stå på botten eftersom det kryllar av snäckor där. Men på nått sätt så skärpte jag till mig och simmade rakt in i vassen och hämtade bollarna. Aldrig, ALDRIG igen.. Usch..

Om man bortser från det där så har mina dagar varit bra. Blev attackerad av en hund igår också.. Den hoppade på mig bakifrån med sina stora tassar och klor.. Men jag blev så chockad att jag inte kände av det onda från klorna, bra det kanske? Har rivsår på låren nu men det går nog bort om några dagar. Sen har en fiskmås bajsat på mig också! Mysigt säger jag bara.. Det rann ner ifrån min arm på handduken.

Imorgon ska jag i alla fall till stan med Johanna, tusen år sen jag träffade den tjejen! Så det ser jag fram emot. Vi har MASSA att prata om! En grej är om Göteborg! Ska eventuellt åka ner med henne till göteborg i några dagar, och sen så tar jag tåget själv tillbaka till stockholm eftersom att hon ska fortsätta sin resa vidare. Men vi ska prata och bestämma om det imorgon så säger inte mer än så!

Nej men.. Nu har jag väldigt många tankar i min skalle så ska försöka lugna ner mig lite och lösa lite korsord.
Det är inte lätt när det är svårt..
MYSIGT!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0