Fri en vecka

Så otroligt skönt att vara ledig i en heeeel vecka nu! Ledig heeeela helgen också. Jobbet smsade imorse och frågade om jag kunde jobba inatt men svaret blev NEJ. Stolt över mig att jag sa Nej, hade varit ett bra tillfälle att tjäna lite extra pengar annars. Men efter denna långa ledighet så kommer jag jobba ganska intensivt ända till maj så ska ta vara på den här veckan. 
 
Varit iväg till ögonfoto i stan idag. Typiskt så hade dom datastrul just den här dagen så hon kunde inte få fram alla bilderna men jag har fortfarande en liten förändring på ögonen. Gäller att komma igång med diabetesen, skjuta in knappen i armen konstant varannan vecka, äta bättre så BS håller sig stabilt och ta insulin på rätt tider... Men det kommer.. Det vet jag. 
 
Imorgon ska jag till pappas jobb och byta till sommardäck. Och titta till olja, spolarvätska osv. 
Fööööör, natten till torsdag åker jag själv till Ullared..!!! Läskigt men ser fram emot att vara där själv och kunna koncentrera mig på mitt. 
Så idag har jag laddat upp med godis, drickor och frukost som jag äter på vägen dit. 
En utmaning för mig att åka själv men jag måste våga. 
 
Nu ska jag njuta av mitt favorit-sov-sällskap som ligger bredvid mig och snarkar <3 Titta på serier och sen sova ut läääänge imorgon. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0