På bättringsvägen

Så skönt att jag börjar bli frisk! Ingen feber, inget halsont, bara hostan kvar nu men det brukar sitta i ett tag så det räknar jag med. Blir så rastlös av att bara vara hemma. 
Idag har jag varit i täby en sväng, fick med mig lite på rean. Därefter åkte jag en sväng till stinsen där jag fick med mig 2 par skor för endast 150kr tillsammans. 2 för 1 + mitt presentkort som gjorde det så billigt. 
 
Imorgon ska jag iväg på jakt efter en klänning. Köpte världens snyggaste klänning idag, satt som en smäck på mig. Men det var storlek 34, satt inte tight nånstans men vill ändå prova en 36a bara för att se hur den sitter. Så måste på jakt imorgon. Jag som aldrig är fin i klänningar, har inte den rätta kroppen för klänningar tycker jag, men den här va så snygg att jag nästan ville köpa en till likadan haha.. 
 
Nu tänkte jag fixa lite färsk musik, kopplar in mobilen i bilen och jäklar vad bas det blir. Hela jag vibrerar, blir så glad av musik, taggad på allt haha! 
Sen ska jag se på missade serier, har ett PLL avsnitt att se på! Bästa serien, synd att det bara är ett avsnitt per vecka, så jobbigt att vänta! 
 
Ett av mina nya köp idag på rean. Brazilian style på byxan, satt som en smäck på min röv. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0