Semester på riktigt

Äntligen kan jag njuta av min semester lite. Morgnarna är hemska fortfarande, kan inte sova längre än till 07 pågrund av allt hostade. Sen under dagen går det hur bra som helst, på kvällen börjar det lite smått igen. Bara att ge det tid tyvärr.. 
 
I alla fall! Mamma och jag har varit ensamma i helgen, vi har haft så himla mysigt ihop. Igår var vi iväg i 9 timmar och bara kollade runt överallt, bara för att vi kunde och inte hade någon tid att passa! Fick med mig så himla fina saker. 4 par byxor, bikini, trosor och en ring bland annat. Så nöjd och allt på rean. 
 
Idag var vi iväg till IKEA och åt lunch. 
En grej jag har märkt är att jag har blivit mer intresserad av smink. Jag sminkar mig aldrig nästan, endast om jag ska iväg på något speciellt. Men idag när jag sminkade mig så tog jag mig verkligen tid och gjorde alla smågrejer man inte orkar annars och det var superkul haha. Från och med nu kommer jag sminka mig varje gång jag ska iväg under min semester. Vilken skillnad det blir på mig, känner mig nöjd och fin. Så det ska jag hålla! 
 
Imorgon ska jag iväg med Linda, ska åka till henne innan så ska vi fixa lite grejer. Sen på måndag ska jag till miniullared med mamma. Åh vad jag älskar semester! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0