Inte bränna sig var det va..

Har haft en så bra helg och start på min minisemester. 
Men.. I lördags brände jag mig när vi var ute i skärgården, har haft solsting hela helgen och behövt lägga mig på marken för att jag har blivit så snurrig och illamående. Har ont som satan, kan bara sova på ryggen och kan inte ha kläder på mig eller nå grejer som är högt upp.. Så ja.. Inte så värst kul.. Men om man bortser från det så har det varit en bra helg! 
 
Första båtturen var superhärlig! Vå åkte till clubholmen och la till, åt sallad och njöt. Efter det åkte vi en sväng till Grinda och slutligen Vaxholm. Man var helt mör i kroppen när man kom hem, åt mat och sen somnade jag vid 21 tiden. 
 
I söndags mådde jag dåligt, kunde inte gå upp ur sängen utan att bli snurrig och illamående, sov i princip hela söndagen. Handlade mat med mamma på kvällen bara för att komma ut lite. 
 
Idag har jag varit i täby med Linda. Försökt hitta present till mamma som fyller år på onsdag. Hade hittat ett par skor som hon blev helt kär i, men nu säljs dem inte längre. Så nu har jag noll koll på vad jag ska köpa.. Har en sista chans imorgon och hitta något, måste även till kista för att mina skor har kommit till butiken. Måste prova och se ifall dem passar. Sen när mamma kommer hem ska jag åka iväg med henne. Massor på schemat imorgon..! 
 
Nu ska jag försöka smörja in överkroppen lite. Så fort jag kommer åt axlarna så svider det. Har inte bränt mig så himla mycket egentligen, kroppen är nog inte van bara. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0