Vilken jävla lättnad!!!

Idag var det mitt sista besök på Astrid Lindgrens barnsjukhus när det gäller min diabetes... Saknar redan alla människor där som har funnits med i mitt liv sen jag var 6 år. Hade ju epilepsi när jag var 6 år, hade en superbra läkare som botade min epilepsi så den helt försvann. När jag var 9 år fick jag sedan diabetes och vad händer? Jo, jag får samma läkare som jag hade vid epilepsin! Så jag har haft honom i ca 12 år!! Klart som fan man kommer sakna honom.. Och även min sjuksköterska som jag har, usch inge kul sånt där.. Båda fick i alla fall en present som minne och tack för all hjälp. Jag ska nu få byta sjukhus och jag kommer hamna på Ersta sjukhus i söder tror jag det ligger nånstans? Ett privat sjukhus som min sjuksköterska rekommenderade. Känns läskigt att träffa nya läkare och allt som man ska berätta sin historia för osv.. Sen vet man ju inte hur dem är, men det ska nog gå bra!
Och sen fick jag äntligen reda på mitt ögonbottenfotograferings prov! (Hujeda mig vilket långt ord ^^)
Och vilken jävla lättnad!!! Det såg bra ut!! Har varit nervös i över 3 månader nu! Har inga fläckar på ögonen eller nått!! Åh, är så glad för det!

Jag är i alla fall på min praktik nu, är på ljusavdelningen idag, laser behandlingar , biopsier, bad osv! Imorgon är det min sista dag på hud kliniken och då ska jag vara på behandlingen, hoppas jag träffar på massa patienter som jag har tagit hand om förr :)
Nåja, börjar om 5 min så dags att röra på fläsket nu ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0