Fettisdagen.

Har ju inte tränat på ca 2-3 veckor nu och det är pågrund av att jag har haft så fullt upp i veckorna. Jag går i skolan och försöker satsa in i det sista nu innan studenten. Jag jobbar kväll flera gånger i veckan och på helgerna jobbar jag ibland och så har jag varit på en del skojigheter. Sen känns det som att jag måste få en spark i baken för att komma igång. Svårt att hitta motivation bara så där, sen när jag inte kan äta som jag vill pågrund av min sjukdom, det gör att man tappar motiovationen. För utan en bra kost så leder träningen ingenstans.

Men jag ska ta tag i det snart. Kanske på sportlovet, annars så tar jag absolut tag i det veckan efter! Eller, ska i alla fall försöka.. Ska läsa och plugga in lite mer om kost och träning, det kan jag faktiskt göra på sportlovet när jag ändå är ledig!

Sen har jag faktiskt en motiverande sak på G! Jag hittade en asbra sida igår med massa provsaker, jag ska boka in mig på en sak där som jag aldrig trodde att jag skulle göra i hela mitt liv och jag VET att det kommer ge mig motivationen till att träna!

Nog om träning! Idag var jag på mässan med Olli, köpte ett iphone skal där, ett rosa såklart med glitter, jättefint :D Efter det åkte Olli och jag till stan där vi kollade runt lite. fick med mig ett linne hem. Åkte direkt från stan till jobbet och jobbade till 21:00. Pappa hämtade mig när jag slutade, lagade mat när jag kom hem. Slängde i mig maten och sprang ner för att duscha. Nu sitter jag ny duschad i sängen med datorn på magen. Körde hela rubbet i duschen, inpackning och allt så nu är man fräsh!

Jag ska snart fixa morötter med dipp, så himla gott! Men innan dess ska jag kolla igenom teckenspråksböckerna en gång till. Har som sagt muntligt prov i det imorgon! Men är faktiskt inte nervös, känns som att jag har koll på läget så det är superskönt! Men nervositeten kommer säkert imorrn när jag sitter i ett grupprum ensam med läraren och ska både teckna till honom och skriva ned det han tecknar.

Tycker den här bilden passar bra idag eftersom att det är fettisdagen idag, men inga semlor för min del! Tycker semlor är äckligt, bara massa socker och smörja, usch! Censies chokladpudding är MYCKET godare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0