En hel dag i staden.

Har haft en rolig dag i stan med Olli som även har varit nervös och spännande!
Vi åkte först till skanstull men vi hittade inte det vi sökte. Efter åkte vi till våra traditionella gator (drottninggatan). Allt finns på den gatan, Olli köpte sina skivkläder, haha hon la ner 1100 på outfiten för en kväll!!! Men shitt vad snygga kläder hon fick, hon kommer chocka alla som är där :) vi fick lite panik inne i affären. Vi ville verkligen prova en skjorta man inte fick prova (tror vi) men vi gjorde det ändå och precis när vi kommer ut ur provrummet går en gubbe in dit så då blev det fart på våra ben haha..

Och sen hittade jag mina skivkläder också!!!! Hur glad som helst! Hade först tänkt ha en klänning som jag redan hade köpt för ett tag sedan men den är mörkblå och vårt tema är ju att vi inte får ha svart plagg på oss, endast gästerna som kommer får ha det eller rättaresagt, dem måste ha svart på sig! Så jag tyckte det skulle bli lite tråkigt att komma dit i en mörkblå klänning och dessutom så tror jag att den bara skulle hänga i garderoben, den är så där söt och gullig och inte en sån klänning man går ut med vart som helst. Så jag bytte ut den mot något helt annat. Jag är så jävla nöjd!! Studentskivan är om endast 3 veckor och jag är helt klar med min outfit, så glad!

Sen skulle vi äta lunch, anade att vi skulle äta donken men sen så säger Olli "kan vi inte äta på ett ställe är man får maten till bordet" Haha så vi gick till pizza hut, usch vad dyrt 130kr för mat + dricka. Men ska man äta fint så kostar det. Och jag kan säga att maten var värd varenda krona! Så jäkla gooood mat! Olli och jag rent ut sagt, satt och stönade när vi åt maten! Jag tog en taco pizza och den var så god att jag dog! Vi kommer helt klart att äta där fler gånger!

Under hela dagen i stan har vi varit lite halvrädda för att träffa på 2 personer. Olli känner en tjej hon absolut inte ville träffa idag och den tjejen var i stan med en kille som jag absolut inte ville träffa just idag! Så när vi är inne på åhlens och börjar vi gå till rulltrappan, vilka kommer då inte ner från rulltrappan!? Jo just dem!!! Jag såg dem inte utan fortsatte att gå sen såg jag att Olli stannade till och sa åt mig att det var dem. Haha jag blev asrädd och sprang där ifrån, gömde mig bland kläderna. Haha det här låter helt stört för er men jag kan inte säga mer än så just nu! Eftersom båda bor i väsby så väntade Olli och jag i stan en hel timme innan vi åkte hem, knäppa.. ^^

Haha nu är jag i alla fall hemma. Lagade mat till mig själv för ville inte ha den maten familjen lagade. Jag har verkligen fastnat för att laga mat :D Förut tyckte jag det var tråkigt och jobbigt men nu är det askul och intressant, älskar att improvisera :D Har tänkt överraska familjen med kvällsmat hela den här veckan. Ska faktiskt åka och köpa mat för MINA EGNA pengar och laga mat som vi aldrig har ätit förut! Kul om det blir gott! :D

Ah juste! Fick min feta januari lön och shitt vad jag blev chockad! Trodde den bara skulle vara på ett par tusenlappar men vad fel jag hade räknat! Men jag ska inte spendera dessa pengar, ska lägga in dem på sparkontot och lägga dem på körkort och annat behövligt :) Fast mina föräldrar + släkt betalar mitt körkort vill jag ändå lägga lite extra själv på körlektioner osv :)
Har övningskört mycket i helgen och snart är det dags att åka ut på motorvägen för första gången, det går framåt! :D

Nu ska jag sluta babbla, här får ni lite bilder från dagen :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0