Första dagen i lägenheten

Vilken dag! 
Nu är lägenheten MIN!! Wiiee! Allt har gått smidigt till. Mötet med mäklaren gick bra, skrev på papper och fick alla nycklarna. Sen gick jag till min lägenhet och där mötte en man från JM upp mig och vi gick igenom besiktningspappret, allt var åtgärdat utom spegeln till garderoben men den var på väg. Sen gick han igenom hela lägenheten med mig och visade soprum, garaget, mitt förråd och även  "propprummet" om det skulle gå en propp i lägenheten. 
Efter detta så hann jag bara hem med bilen sen hämtade pappa och jag lastbilen och sen vidare till MIO och hämta soffan. Vidare hem och lasta in alla flyttlådor och IKEA påsar. Hela lastbilen blev full haha.. 
 
När klockan slog 15:00 och min hisstid började så bar vi upp allt till lägenheten. Sen kom mamma och vi började packa upp alla köksredskap. Vi höll på i 4 timmar, mina händer var riktiga russin efter att ha diskat ALLA redskap. Vi hann nästan klart med köksdelen. Men efter 4 timmar hade jag så ont i mina fötter så vi stoppade och åt mat på vägen hem. 
 
Så nu är jag hemma och håller på att somna. Ska sova strax, imorgon kommer sängen! Och sen ska jag fortsätta rensa och packa upp saker! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0