Min helg

Min helg har varit hur bra som helst. I fredags var jag ute med några vänner. Vi åt på Hillenberg, speciell meny men dem maträtterna jag tog var jättegoda. Och servicen ska vi inte prata om, aldrig varit med om så bra service på en restaurang. 
Till förrätt tog jag skaldjurstoast. Och till varmrätt tog jag viltköttbullar som var gjorda av dovhjort. Jäääättegoda faktiskt. 
 
Efter restaurangbesöket gick vi vidare och tog ett glas på ett annat ställe och sen gick vi vidare till boquerian och där var vi resten av kvällen. Dansade och hade det superkul. Vi alla stod upp på stolen och dansade och jag hade en svansande dansk efter mig hela kvällen haha. Jätterolig kväll verkligen! När det var dags att åka hem så följde en vakt från nattklubben med mig till tåget och där träffade han några killar som han kände som skulle åka till märsta och då placerade han mig med dem och sa "sitt med dem här grabbarna hela vägen tills du ska av så sitter du säkert". Så himla gulligt. En superkväll helt klart! 
 
I lördags var jag trött och seg men hade lovat min kollega att komma på hennes inflyttningsfest så det var bara att sminka om sig och åka iväg igen haha. Sen var det meningen att vi skulle ut men ingen av oss som var ute på fredagen orkade det. Så vi satt kvar hemma hos henne och minglade med alla människor och sabrerade flaska efter flaska haha. Jag vågade inte prova men såg sjukt häftigt ut. Och sen fick jag skjuts hem av en kollega. Det vart precis lagom. 
 
I söndags firade vi min födelsedag med släkten. Jag hade beställt mammas hemgjorda smörgåstårta. Fick en dammsugare, ritualsprodukter och sänglampor som jag hade önskat mig. Perfekt dag! 
 
En perfekt helg helt enkelt. Gav mig mycket energi inför flyttveckan!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0