Hejdå prövotid

Idag fyller mitt körkort 2 år! vilket betyder att prövotiden är slut woho! Kommer inte bli någon stor skillnad förutom att om det skulle hända något så ryker inte körkortet lika lätt. Det känns ju bra i alla fall! 
 
NU har jag jobbat klart mina 6 nätter på rad. Mina kollegor tycker jag är knäpp som gör detta och det tycker jag också faktiskt haha.. Men nu slipper jag jobba imorgon, jobbar endast söndag så det var värt det enligt mig. 
 
Äntligen kommer jag få sova med min favorit inatt! Efter att ha varit borta en hel vecka både på natten och hela dagen. Saknar Molly så mycket, mamma säger att hon krafsar på min dörr ibland när jag sover på dagen. Jag sover med öronproppar så hör nada. 
 
Imorgon blir det nog att åka till täby en sväng, har verkligen varit en händelselös vecka. Jobbar på natten, sover hela dagen, äter, gosar med Molly, åker till jobbet igen. Så har det sett ut i en vecka nu. Så saknar att komma ut och se lite annat.
 
 

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Öronproppar är helt underbart att ha när man sover. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Själv hör jag nästan inget när jag har öronproppar på mig när jag sover. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

Svar: Håller fullständigt med dig. Jag köper mina på apoteket, mjuka och sköna. Storleken kan vara lite svår att veta men man får prova sig fram. Jag är dock lite rädd att stoppa in öronpropparna för långt in i örat..
Josefine N

2016-04-12 @ 21:52:13
Postat av: Magdalena

Tack för tipset på öronproppar. Var in på apoteket och köpte gula skumproppar i small. Helt klart mycket skönare än öronpropparna jag har haft tidigare. Fick även tipsen av en tjej som jobbade där och också fick ont i öronen av att sova med öronproppar. Hos tipsade om rosa öronproppar av vax. De heter Calmour. Man rullar dem till en boll och täcker hörselgången med dem. De var riktigt sköna känner inte ens att jag har dem på mig. Allt blir bara så tyst och skönt me dem i öronen. Testa dem du med. Hur sköna som helst.

Svar: Dem ska jag absolut testa, tack för tipset!
Josefine N

2016-04-23 @ 10:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0