Trevligt samtal

Idag fick jag ett överraskande samtal, blev så förvånad när dem ringde. Så jag har varit i extas hela dagen. Varit iväg med Molly en sväng till barkarby. Hittade lite till henne i djuraffären, provade en overall på henne som faktiskt satt nästan perfekt men 350kr blev lite snål där. Tänkte att jag först ska kolla vad dem har i stan innan jag köper den. Så tänkte åka dit imorgon, tror jag tar bilen dit så jag slipper rusningarna med tågen. Men det får bli en ganska snabb visit eftersom parkering kostar 80kr/timme svindyrt! 
 
Nu har Molly börjat sova hela nätter, hon sov mellan 23-07 idag, längsta hitills. Gick upp med henne och lekte sen tog vi båda en nap i kökssoffan haha! Sen var jag som sagt i barkarby, lät Molly gå en bra bit och hon klarar det galant, går så fint och lyssnar på mig när jag säger till. Jag gick på trottoaren med henne och då kom en bil insvängande på parkeringen bredvid mig och vevade ner rutan och sa "vi var tvungna att köra in på parkeringen för att titta på din hund, sötaste jag sett" Mitt lilla charmtroll, hon växer så fort att jag knappt hänger med. 
 
Så imorgon blir det stan och på onsdag ska jag iväg på ett spännande äventyr!
Haha måste bara berätta en grej! Berättade för mamma ikväll att jag ska iväg och göra en speciell grej på onsdag, då säger hon direkt "åh nej, du ska tatuera dig" hahahaha... Bara för att jag för längesen berättade att jag har tankar på fler tatueringar! Haha min gulliga mamma!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0