6 dagars ledighet

Imorse var det tungt att gå upp efter heldagspasset igår. När alarmet ringde fattade jag ingenting förstod inte vad det var som vibrerade haha.. Men dagen flöt på bra men när jag skulle köra hem från jobbet höll jag på att somna på motorvägen, tvungen att ha på kyla i bilen för att hålla mig vaken. Så direkt när jag kom hem sov jag en timme, väldigt välbehövligt. 
Nu är jag ledig i 6 dagar hur skönt som helst. På fredag blir det miniullared och på söndag ska vi äta hos Moma. Resterande dagar ska jag umgås med Molly. Blir det bra väder funderar jag på att åka till vaxholm med Molly så hon får gå omkring där. Men imorgon ska jag iväg och lämna tillbaka lite saker, köpte ett sele till Molly som är för stor, hon kan hoppa ur den trots att det är minsta storleken som finns i den selen. Gustav och Evita märket är det, svindyr kostar runt 300-400 kr. Så det är lite synd. 
 
Men men! Just nu har hon snott min kudde, hon älskar att ligga på mina täcken. Hon har en liten egen hörna i sängen med egna filtar men varje natt förflyttar hon sig till mitt täcke och ska ligga nära mig. Mysigaste som finns med hennes sällskap!
 
 
Min älskade Molly, helt otroligt vad jag älskar den här vovven! Världens gosigaste hund! Så mycket kärlek!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0