10 dagar utan dig

Igår åkte Molly till Finland med mina föräldrar. Jag jobbar typ varje dag så hade blivit svårt att ha Molly hemma då och även tråkigt för henne att behöva sova så mycket. Hon blir borta i 10 dagar nu och det är redan jobbigt. Så fort det dyker upp yorkisar på insta och fb så skrollar jag fort förbi bilderna. Försöker att inte tänka på henne så mycket, ganska bra att jag jobbar så mycket som jag gör då. 
 
Inatt är jag ledig sen kör jag 5 nätter. Ikväll har jag lagat en supergod middag. Gjorde hemmagjorda rösti med en grönsallad och en tzatziki till det. Blev sjukt gott så blir nog en repris imorgon igen innan nattjobbet. 
 
Sen håller jag på att skissa på en ny tatuering! Den kommer att bli på låret, antingen ganska högt upp eller så blir den under min tatuering på mitt högra lår. Hoppas på att bli klar snart och hinna få en tid innan sommaren och solen börjar bränna. Det är viktigt för mig att inte ta kopior. Tar inspiration från bilder och sen skissar jag om den. Det har jag gjort på mina 3 andra tatueringar. Har ett sådant sug efter flera tatueringar nu! 
 
Nu ska jag titta på film en stund till och sen sova. 
Det är ju ändå påsk, så lite godis förtjänar man. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0