Matbord

Blir lite tight med tid att hinna göra ett inlägg med bilder på min färdiga lägenhet. Så lägger upp två bilder på mitt matbord istället. 
 
Ni som har hängt med vet hur kräsen jag var med matbord. Köpte matbordet 3 månader efter att jag fick lägenheten. Hittade liksom inget matbord som passade mig i smaken. Jag var helt inne på marmor men pga att man inte får spilla något på det eftersom det blir fläckar så kändes det lite opraktiskt. Så då var jag ute efter kompositmarmor, inte äkta men ser ut som äkta marmor. Gick in till en butik och frågade om pris. De skulle kosta mig 11.000kr bara för själva skivan, sen måste jag skaffa ett underrede till det och dessutom "limma" fast det på något sätt.. Så nej.. Där fick det vara nog. Gick in på mio och ser då detta bord till rea pris! Stolarna ingick inte så dem valde jag till själv. Allt som allt skulle blivit 5000kr men killen i kassan glömde ta betalt för stolarna så betalade endast för bordet haha! Ibland har man lite tur!! 
 
Fastnade direkt när jag såg bordet. Enkelt men så snyggt! Så otroligt tungt också, mamma och jag kunde inte bära in det själva i lägenheten, vi var tvunga att ta hjälp. Det kan man inte tro när man ser det haha. 
Är så nöjd, passar perfekt i min lägenhet. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0