Min helg

Har verkligen haft det mysigt i helgen. 
I fredags myste jag hemma med Molly. Vi kollade på talang och lagade mumsig middag tillsammans. Molly vill vara med överallt och hjälper gärna till haha. 
 
I lördags var jag överallt. Det var planerat att jag och mamsen skulle åka till mos och kolla runt lite. Hittade lite inredning. Sen har jag haft en väska på tankarna hur länge som helst så bestämde mig för att köpa den men.. Den var slutsåld där så vi åkte till täby och kollade, slutsåld. Därefter NK i stan och slutligen bromma, slutsåld överallt. Så tråkigt eftersom jag höll den väskan i mina händer förut men det var några dagar innan jag skulle flytta in i lägenheten så kände inte för att slänga ut 3200kr då. Men nu ångrar jag mig haha. Tänk vad materiella ting betyder mycket ibland haha. 
Men efter äventyret så åkte jag hem till Linda och hade mellokväll. 
 
Idag har jag varit iväg och handlat lite mat och pantat burkar. Så skönt när sånt där blir gjort.
Ikväll har jag haft besök av Jesper och hans tjej Anna. Dem hade inte sett min lägenhet ännu så visade runt och bjöd på en egengjord juice som älskades av alla. Jag tyckte själv om den grymt mycket. Visste inte om det skulle bli gott så gjorde inte så mycket men nu måste jag handla ingridienser imorgon och göra flera flaskor mums! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt hemma och kolla på netflix ikväll. Ledig till tisdag, så skönt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0