Full rulle

Har varit så upptagen med Molly, hänger knappt med själv. 
Molly är nog världens duktigaste valp. Hon säger till när hon är kissnödig och vet att man ska kissa ute på gräsmattan, förutom på natten då hon kissar på en kissmatta nu i början. Aldrig kissat på golvet. Hon äter och dricker bra och är så himla social av sig. Inte alls rädd för nya människor eller hundar. Hon hoppar på alla och vill leka, t.o.m big mama hundar som är 20 gånger större än henne. Och galen ska vi inte prata om, hon är helt crazy när hon leker. Hon springer som en kanin hon hoppar jämfota. 
Hon lyssnar på mig när jag ropar på henne och följer alltid efter mig när jag går. 
 
Hon charmar alla också. När jag kommer in med henne i djuraffärer är det alltid massor av människor som vill prata och klappa henne. Folk tror inte sina ögon när dem ser hur liten hon är. En riktig charmör är hon!
 
Sååååå duktig! Hon är bara 8 veckor och jag har endast haft henne i 3 dagar, så otroligt duktig! 
Det som är jobbigt nu i början är att hon vill leka och vara vaken på nätterna. När jag sover i sängen så piper hon från sin korg, hon vill jämt ligga nära mig och det ska vara riktigt nära, typ på min hals är tillräckligt nära för henne. Mycket sömn blir det inte men de får man stå ut med. 
 
Är helt slut på kvällarna. Imorgon ska Molly, jag och några fler åka till edsviken och ha det mysigt och på kvällen kanske det blir grillning med Linda och hennes kille. Och Molly såklart! Så bums i säng nu. Inatt tar mamma Molly så jag får sova en hel natt. Kan behövas! 
 
Har alla bilder på Molly i mobilen, får se till att lägga upp några här nån dag, har så söta bilder när hon ligger på ryggen och sover. Hennes nakna mage är så söt, kan pussa ihjäl henne där. 
Bums i säng nu! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0