Champagneprovning med sabrering

Förra helgen var jag som sagt på champagneprovning med sabrering med min fina vän och kollega. Det var så himla roligt. Hotellet var så sjukt fint. Vi gick högst upp på taket där poolen var, man såg ut över hela solna, såå fint!
 
Jag ville verkligen inte sabrera, var faktiskt lite rädd. Men ingen fick gå därifrån förrän man hade sabrerat haha. Det hjälpte ju inte att hon sa att flaskan kan explodera.. Så i början gick hon igenom tekniken. Efter det gick vi ut så skulle alla få sabrera. Man skulle ha flaskan i en handduk ifall den sprängdes. När det var min tur var jag ganska rädd men gissa? Jag klarade det på första försöket. Det var jätteenkelt att sabrera, det svåra var att hålla den stora flaskan i handduken. Hotellet filmade alla och frågade mig om de fick lägga ut min del på hemsidan. Så det var sjukt roligt, vilket kick man fick! 
Sen var det dags för provningen, väldigt rolig och lärorik. Champagne sätter ju sig direkt i kroppen så efter ett tag blev man lite snurrig haha. Jag som aldrig dricker dessutom. 
 
Efter provningen gick vi iväg och åt. Och sen var det dags att rulla hem. Superrolig kväll hade jag. 
Min sabrerade flaska. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0