Fredag

Då var mina dagpass över, väldigt skönt att jobba dag ibland också. Därför jag inte vill gå över till natt helt, skönt att varva lite och så mycket bättre pengar än om jag bara skulle jobba natt. 
När jag skulle kolla mitt schema idag hade jobbet lagt in semester på mig V.26. Men jag ska inte ha semester då så jag gick till min chef och sa till om de. Hon blev så glad och chokad att jag sa till henne om de, de flesta hade låtit det va eftersom det är svårt att ta extra semesterveckor under sommaren pga bemanningen. Haha, men jag vill ju jobba, vill inte ha semester då haha..! 
 
Haha jaja! Nu jobbar jag natt resten av helgen. Tog på mig ett extrapass på måndag också så jag jobbar 3 nätter istället för 2. Tycker 2 är så fjompigt att jobba man hinner precis vända på dygnet och bli pigg på natten men så ska man vända tillbaka det igen. 
 
Angående den stora grejen jag pratade om i bloggen för typ 2 månader sen nu håller fortfarande på. Men det börjar närma sig nu så förhoppningsvis kan jag berätta för er om det snart. Men det kan också bli så att det kan ta flera månader till. Hoppas inte, är sååå sugen på att berätta! 
 
Nu ska jag strax sova, hinner i alla fall göra något kul på dagen imorgon innan nattpasset.
 
Kvällens middag satt fint kan jag lova! Ser inte så gott ut men det var gudomligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0