Förra helgen.

Har inte kunnat blogga pågrund av att internet har varit knas.
Min förra helg var i alla fall super som vanligt.
På fredagen var jag på sjukan på morgonen och jag minns inte så mycket från det besöket eftersom jag svimmade tydligen? Vaknade upp av att jag halvlåg i stolen. Det var tydligen pågrund av att det var så smärtsamt det dem höll på med men det tyckte jag inte att det var? Jaja, åkte direkt hem sen och vilade i 2 timmar sen åkte jag oh handlade med mamsen.
 
På kvällen var det bowling på schemat med Gurra, Oskar, Olli och Leo. Haha, jag kom sist! Men det var roligt i vilket fall :) På hemvägen regnade det jättemycket och bussen skulle komma om 15 min. Olli och Gurra fick något ryck att trycka på informationsknappen som talar om när bussen går 10000 gånger. Till slut blev det för tjatigt så jag började skvätta vatten på dem med mitt paraply. Olli kunde jag inte klå, men Gurra tog jag allt! Han blev mycket blötare än mig så det kändes bra att vinna den matchen :)
 
På lördagen var jag iväg med mamma på dagen och på kvällen blev det Hellströms. Gurra och jag samåkte dit och när vi kommer fram och ska ställa oss i kön för att komma in så står ingen mindre än Henning i kön. Hade inte träffat honom på 2 månader så det var kul att träffa honom. Väl inne på Hellis så hade Leo hittat ett bord men han förlorade snabbt bordet genom att bli bjuden på alkohol så vi förlorade bordet men killarna var snälla och gav oss bordet sen efter 10 min. Så nu fick Henning, Gurra, Leo och jag plats. Kvällen fortsatte och jag hde verkligen superkul. Leo bjöd mig på min favoritdrink "wild and crazy" heter den och jag fick dessutom en specialare med passionsfrukt och litchi i, så sjuuukt god! Inte nog med det, Leo bjöd mig på fler drinkar så under hela den kvällen brände jag 45 kr ^^ Under kvällen fick jag veta en smaskig hemlighet från både Gurra och Henning!
 
På söndagen tog jag det lugnt, åkte en sväng med mormor och mamma till IKEA. Alltid lika kul att gå runt och kolla på alla saker som finns och drömma sig bort bland all inredning och roligheter.
 
Nu får ni lite bilder från förra helgen istället.
 
 
 
 

Jellyshott, första gången jag smakade på det. Väldigt god faktiskt.
Fint, litet rådjur som chillade på gräsmattan utanför oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0