Veckan som varit.

Min vecka har varit väldigt lugn. Har varit på sjukan varje dag, eller nej men i tisdags, onsdags och i fredags var jag där. Det är mycket sjukhus just nu, ska berätta mer om det senare, vill inte prata om nått som inte är helt säkert än. Men det pratas om ett kirurgiskt ingrepp men mer än så vill jag inte säga.
 
I fredags blev jag erbjuden att åka till krogen men jag var så trött efter alla dessa sjukhusbesök så jag kände för en hemmakväll. Myste ner mig i soffan med ett glas rose.
 
I lördags åkte jag med Olli och hennes familj till almunge för att gå till "mini ullared" Massor av grejer till låga priser. Hittade två linnen, vantar, sockor, halsduk och en tröja. Mycket nöjd med mina köp. Efter det så bjöd Olli mig på lunch så det var en rolig liten resa.
 
På kvällen blev det trots allt krogen fast jag var så trött. Fick min favoritdrink av Leo, när den var slut så tog jag en isbit ur glaset och la på Gurras byxor. Haha, första gången märkte han det så då fick jag stå mitt kast och bli blöt av överallt på armarna av en isbit. Men andra gången lyckades jag riktigt bra. Gurra märkte inte isbiten förrän det började bli lite kallt på benet haha, det var roligt faktiskt.. Det blev lite mycket dricka för min del och jag som sa att jag inte skulle dricka så mycket. Men så blir det ibland.
Vi käkade på donken innan vi tog sista tåget hem.
 
Idag är det söndag och jag har varit iväg med mamma till barkarby outlet och kollat runt lite. Fick med mig lite saker hem. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det blir potatisgratäng, grillat kött, smörstekta kantareller och sås! Gott på en söndag!
 
Imorgon ska jag till stan med Olli. Hon har lite ärenden som hon vill att jag följer med på. Sen ska jag till sjukan igen. Tur att jag har frikort annars hade det blivit dyrt med alla dessa sjukhusbesök. Hoppas jag får klara besked imorgon så jag slipper undra vad som ska hända hela tiden. Vill slippa äta 7 tabletter om dagen också, börjar bli jobbigt att passa tider och släpa med sig hela medicinlådan hela tiden blä..
 
Bilder från krogen kommer att komma upp på bloggen så fort Leo skickar dem till mig. Det kommer även dyka upp en video från igår hehe..
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0