Det blir en liten operation.

Sjukhuset igår gick bra. Hade inte varit på SÖS förut så var lite orolig att jag skulle virra bort mig på vägen dit eller inne i sjukhuset men det gjorde jag inte och det resulterade i att jag kom 40 min för tidigt haha.. Men hellre det än att komma försent och få en räkning hem.
Sitter och väntar utanför i väntrummet med några äldre gummor när hela sjukhuset släcks ner. Då börjar gummorna och skratta och säga "åhh, vad skönt" haha, söta. Det var tydligen en rutinkontroll som sjukhuset gör var tredje månad.
 
Väl inne så blir det en del babbel, läkaren förklarar hur den här operationen kommer att gå till osv. Jag är inte rädd för själva operationen utan, jag är mer rädd för själva bedövningen haha.. Direkt när jag kom in till läkaren kände jag mig trygg. Han var hyfsat ung och han visste vad han höll på med. Det är trots allt han som ska operera mig så det är viktigt med trygghet. Ett par andra läkare kom också in för att ställa frågor och känna litegranna. Ena läkaren var var väldigt gammal och hans händer var lika stora som tre stycken av mina händer haha.. Han var lite hårdhänt måste jag säga men det var bara att bita ihop. Jag är inte den som skriker AJ bara sådär ^^
 
Åkte direkt hem efter sjukhusbesöket för att vila lite. Resten av dagen bestod av att sitta i telefon ungefär. Det var 2 olika avdelningar som skulle ringa mig under dagen och då ville jag vara hemma och va säker på att jag verkligen svarar och inte missar samtalen.
 
Så nu blir det en liten operation. Vet inte datum än, det får jag se när jag får brevet :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0