Tillbaka!

Nu var det några veckor sedan. Den här värmen tar all energi, går varken att vara ute eller inne på dagarna. Sover så dåligt också. 
 
Mycket hat hänt sen jag skrev sist. Har hittat och köpt en ny cykel som jag är så nöjd med. Men har inte gått att cykla så mycket pga värmen. Sen har jag börjat jobba förra veckan. Första passet blev jag sjuk, kl 12 på natten fick jag 39 graders feber, ont i kroppen och kunde inte stå länge utan att bli svimfärdig. Men vi var för lite personal så kunde inte gå hem utan fick kämpa mig igenom natten och sen fort hem och sova. Efter några timmars sömn var all feber borta..? Fattar ingenting så jag kunde jobba nästa natt utan problem. 
Nu är första veckan på jobbet avklarat så nu känner jag mig taggad på jobb och rutiner igen. Alltid motigt att gå tillbaka till jobbet efter semestern. Bara 1 år kvar tills nästa semester haha.. Har 15 dagar sparade men sparar nog dem tills senare :) 
 
I fredags åkte mina föräldrar till Finland i 14 dagar.. Och dem tog med sig Molly.. Har varit konstant med Molly i 4 veckor nu så det gör redan ont i mig och saknar ihjäl mig redan. Min älskade bästaste älskling! Får dagliga bilder från Finland så lite plåster på såren är det. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0