Otäck händelse

I torsdags på kvällen blev jag och Molly jagade av en man. Riktigt otäckt var det.. 
 
Gick ut på kvällen vid 22 tiden för att kissa med Molly en sista gång. Ibland är hon långsam på att hitta ett ställe och det var hon nu. Jag stod bredvid henne och hörde en man sjunga en bit bort ifrån. Inget konstigt med det, tänkte jag. Men sen ser jag att han kommer närmare Molly och mig. Tar då upp Molly i famnen och sprinnger mot porten men det ser han och springer och står för dörren. Sen står han bara där och skriker "fitta" flera gånger till mig och börjar sedan springa mot oss. Får lite panik och springer allt vad jag har runt huset och in genom garageporten och stänger den fort. Efter en stund hör jag hur han bankar och försöker komma in. 
 
Blev helt skakis av det här. Rädd eftersom jag hade Molly med mig. Såg inte hur han såg ut för det var så mörkt ute. Såg bara att han hade en huva tröja med huvan på sig och svarta byxor. Sen det här hände har jag inte vågat gå ut på kvällarna. Och jag gick inte ens långt, gick till en gräsmatta precis vid min lägenhet. Så sjukt hur världen har blivit. 
Bara tur att jag kunde springa ifrån. Ren tur den här gången, nästa gång kanske det inte går lika bra och jag vet att det kommer hända fler gånger så som världen ser ut nu.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0